Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков не се яви на пресконференцията днес,

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков не се яви на пресконференцията днес,
Коментари Харесай

Сираков се скри, а Диксън обеща стадион и мол на Левски, но без никаква конкретика

Мажоритарният притежател на " Левски "  Наско Сираков  не се яви на конференцията през днешния ден, на която трябваше да бъдат огласени елементи по промяната на собствеността на клуба.
Пред медиите излезе единствено британският бизнесмен Джоузеф Диксън , който желае да придобие акциите на клуба, който отхвърли да даде каквато и да е конкретика от кое място са парите, с които ще финансира тима.
31-годишният британец изясни, че договарянията са траяли към 6 месеца и са пред завършване.
" В момента всичко е готово и остават единствено формалности, с цел да се премине на идващия стадий. Идеята е да влагаме освен в нов стадион, само че и в нов търговски център , с цел да може клубът в дълготраен проект да съумява самичък да се устоя. И това е без значение дали аз съм притежател или някой различен ", сподели Диксън, само че въпреките опитите на медиите да схванат кои хора стоят зад плана - той отхвърли да приказва.
Диксън удостовери, че Наско Сираков ще бъде президент на " Левски ", а Станимир Стоилов е желаната алтернатива за треньор .
Благой Георгиев пък ще играе значима роля в бъдещето на Левски. Акциите ще бъдат на името на българско сдружение, което ще се управлява от Диксън.
По думите на британеца от страна на футболния клуб са получили доказателства за вложенията, само че англичанинът не пожела да ги конкретизира поради споразуменията за конфиденциалност.
" Нормално е да има опасения. Думите нямат толкоз значение, колкото дейностите. Обсъждал съм тези въпроси и с страната и имам нужната поддръжка ", заключи Диксън.
Подробност към цялата конференция и каква цифра ще влага британецът в " Левски " -
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР